Kierrätä romuakut eli lyijyakut kanssamme!

Romuliike Romu Mäki Oy on monipuolinen täyden palvelun romuttamo Tampereella. Erikoistumme metalliromun keräykseen, vastaanottamiseen, ostamiseen ja noutamiseen. Palveluihimme kuuluvat myös romuakut ja lyijyakut. Jos sinulla on kierrätyskelpoisia romuakkuja, jotka ovat lyijyakkuja, ja haluat päästä niistä eroon, ota rohkeasti yhteyttä tai tuo ne suoraan meille. Suuremmissa erissä voit tiedustella nouto- ja vaihtolaatikkopalveluamme. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia että suuria yrityksiä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Romuakkujen kierrätys

Osalle asiakkaistamme on tänä päivänäkin yllätys, että lyijyakuilla on kierrätyksessä arvoa. Ongelmajätteeksi mielletyt romuakut on kuitenkin pystytty hyödyntämään jo pitkään. Lyijyakuista pystytään uudelleenkäyttämään lähes kaikki osat. Romuakku murskataan ja siitä erotellaan kuori, lyijy ja nesteet. Lyijyosat sulatetaan, kuori käsitellään pelleteiksi ja jopa akkuhappo saadaan neutralisoitua ja muunnettua vedeksi, kipsiksi tai muuksi sivutuotteeksi, joita voidaan hyödyntää mm. lannoitteiden tekemiseen.

Varmista Pb- tai Lead -merkintä

Kierrätykseen tulevien romuakkujen tulee kuitenkin olla lyijyakkuja. Niistä tulisi löytyä joko Pb– tai Lead -merkintä. Litium- tai Nikkeli-kadmiumakkuja emme pysty käsittelemään emmekä vastaanottamaan. Litium-akut ovat suuri paloturvallisuusriski, ja tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että niitä ei sekoiteta lyijyakkujen kanssa!

Jos haluat varmistaa suurempien erien hinnan ja tarvitset apua romuakkusi kierrätyskelpoisuuden arvioinnissa, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan soittamalla tai lähettämällä viestin WhatsAppilla.

Romuakku eli lyijyakku

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

Romuakkuja

Kilohinta ja hinta

Romuakkujen hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita. Näistä tärkeimmät on kysyntä ja tarjonta, josta muodostuu raaka-aineen hinta pörssissä. Lyijyn hinnan muutokset pörssissä vaikuttavat suoraan romuakkujen hintoihin.

Ostetaan romuakkuja!

Ymmärrämme Romu Mäellä, että romuakun hintavaihtelut voivat olla haasteellisia asiakkaillemme. Siksi tarjoamme aina kilpailukykyisen romuakuista eli lyijyakuista. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat oikeudenmukaisen korvauksen akuistaan, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri erä.

Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan, ostamaan ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua romuakkujen myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tuo romuakut kierrätykseen!

Kysy meiltä lisää