Metalliromun kierrätys ja vastaanotto

Romuliike Romu Mäki Oy on Tampereella sijaitseva monipuolinen täyden palvelun romuttamo, joka on erikoistunut metalliromun keräykseen, vastaanottamiseen, ostamiseen ja noutamiseen. Tutustu lisää metalliromun nouto- ja ostopalveluihimme tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin tarjoamme kilpailukykyisen hinnan metalliromulle, ja noudamme sen vielä sovittaessa pois sinun pihaltasi, rakennustyömaaltasi tai tehdasalueeltasi. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin suuria yrityksiä alasta riippumatta.

Metalliromu:

Romukupari

Siirry tästä romukuparin omalle sivulle.

Messinkiromu

Siirry tästä messinkiromun omalle sivulle.

Alumiiniromu

Siirry tästä alumiiniromun omalle sivulle.

Rautaromu

Siirry tästä rautaromun omalle sivulle.

Peltiromu

Siirry tästä peltiromun omalle sivulle.

Metalliromu nouto 

Metalliromun nouto kuuluu meidän palvelukokonaisuuteemme, ja noudamme metalliromua Tampereelta, Pirkanmaalta ja ympäri Suomea – maksamme siitä vielä kilpailukykyisen hinnan.  Kalustoomme kuuluvat koura-autot ja vaihtolavat, jotka mahdollistavat suurempienkin erien nopean ja tehokkaan noudon suoraan pihaltasi. Kysy tarjousta metalliromun noudosta!

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

metalliromu hinta

Metalliromu hinta 

Metalliromun hinta koostuu monista tekijöistä, jotka voivat vaihdella markkinaolosuhteiden ja muiden taloudellisten tekijöiden mukaan. On tärkeää muistaa, että metalliromun hinta voi vaihdella päivittäin tai jopa tunneittain markkinoiden muutosten mukaan.

Hinnat voivat myös vaihdella alueittain ja kierrätysyritysten välillä. Jos olet kiinnostunut myymään metalliromua, niin ota meihin suoraan yhteyttä joko puhelimella tai lomakkeella. Kerromme sinulle sen hetkisen markkinahinnan ja noudamme sovittaessa metalliromun pois piha-alueeltasi, rakennustyömaaltasi tai tehdasalueeltasi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostetaan metalliromua 

Me ostamme kaikenlaista metalliromua, ja palvelemme kaikkia yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Olipa kyseessä sitten rakentamisen, kaupanalan, teollisuuden, elektroniikka-alan, kunnallinen sektori tai tavallinen yksityishenkilö, niin meiltä saat aina palvelua.

Maksamme metalliromusta hyvän ja kilpailukykyisen hinnan – ja maksu suoritetaan samana päivänä! Emme myöskään peri punnitus- tai vastaanottomaksuja. Saat maksun käteisenä 300 €:n asti ja tilille saman päivän aikana.

Metalliromu

Keräysprosessi – Heitä romut Mäelle

Metalliromun keräys on tärkeä osa kierrätysprosessia, jonka tarkoituksena on hyödyntää vanhat ja käytöstä poistetut metalliesineet uusien tuotteiden valmistuksessa. Metalliromun kierrättäminen on ympäristöystävällistä ja se säästää luonnonvaroja verrattuna uuden metallin louhimiseen ja valmistamiseen, joka kuluttaa paljon energiaa sekä luonnonresursseja.

Metalliromun kerääminen ja kierrättäminen on kannattavaa monin tavoin. Se vähentää jätteen määrää kaatopaikoilla, säästää luonnonvaroja, vähentää ympäristön kuormitusta ja vähentää energiankulutusta sekä päästöjä verrattuna uuden metallin valmistamiseen.

Jos sinulla on metalliromua, jota haluat kierrättää, ota yhteyttä meihin, tai tuo metalliromu kierrätysasemallemme – heitä romut Mäelle!

Kysy meiltä lisää