Rautaromu

Romuliike Romu Mäki Oy on Tampereella sijaitseva monipuolinen täyden palvelun romuttamo. Palveluihimme kuuluu rautaromun kierrätys, noutaminen, ostaminen ja vastaanottaminen. Voit tutustua tarkemmin rautaromun nouto- ja ostopalveluihimme sekä ottaa suoraan yhteyttä, jolloin tarjoamme markkinahintaisen tarjouksen rautaromullesi.

Noudamme rautaromun suuremmat erät sovittaessa pois pihaltasi, rakennustyömaaltasi tai teollisuusmiljööstäsi. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin suuria yrityksiä, alasta riippumatta. Suuremmissa erissä ota meihin suoraan yhteyttä tai tiedustele WhatsAppissa.

Hyödynnä vaihtolavapalvelu – säästä aikaa ja vaivaa

Valitse vaivaton ratkaisu ja hyödynnä vaihtolavapalvelumme! Toimitamme vaihtolavan suoraan tehtaallesi tai yrityksesi pihaan ja huolehdimme vaihdosta sekä tyhjennyksestä. Säästä aikaa ja vaivaa – me hoidamme vaihtolavojen logistiikan puolestasi ympäri Suomen.

Rautaromun hinta & osto 

Rautaromun hinta ja osto voivat vaihdella eri tekijöiden perusteella ja määräytyvät usein seuraavien muuttujien perusteella.

Päivän markkinahinta:
Rautaromun hinta vaihtelee markkinoiden tarjonnan ja kysynnän mukaan. Päivittäiset ja globaalit taloudelliset tekijät, kuten metallien maailmanmarkkinahinnat, vaikuttavat suuresti rautaromun hintaan.

Laatu:
Rautaromun hintaan vaikuttaa sen laatu ja puhdistusaste. Puhdas ja lajiteltu romu voi olla arvokkaampaa kuin sekalainen romu, koska se on helpompi kierrättää.

Määrä:
Usein suuremmissa erissä myytävä rautaromu voi saada paremman hinnan. Määräalennukset voivat olla merkittäviä, ja monet ostajat tarjoavat hinnan, joka perustuu ostettavan määrän suuruuteen.

Kierrätysprosessin kustannukset:
Kierrätyslaitokset voivat veloittaa kustannuksia romun vastaanottamisesta, käsittelystä ja kierrätyksestä. Nämä kulut voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon he ovat valmiita maksamaan rautaromusta. Me emme kuitenkaan veloita raudan vastaanotosta.

Kiinnostaako päivän rautaromun hinta? Romu Mäki tarjoaa ratkaisun! Noudamme ja ostamme sovittaessa rautaromun suoraan pihaltasi, työmaaltasi tai tehdasmiljööstäsi. Yksi puhelu tai yhteydenotto, ja homma on hoidettu helposti ja nopeasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista parhaat hinnat romullesi!

Rautaromu hinta & osto

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

Rautaromu osto ja nouto

Nouto Tampereelta, Pirkanmaalta ja ympäri Suomea 

Tarjoamme ammattitaitoista rautaromun noutopalvelua Tampereella, Pirkanmaan alueella ja koko Suomessa. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksityisasiakkaan piha vai suuri teollisuustyömaa, olemme valmiita palvelemaan sinua ja noutamaan suuret erät sovittaessa.

Kun sinulla on rautaromua tai metalliromua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on laaja kokemus noutopalvelusta, ja kalustomme, kuten koura-autot ja vaihtolavat, mahdollistavat nopean ja tehokkaan noudon. Pienempien erien metallikierrätyksestä voit katsoa lähimmän paikkakunnan Romukioskin sivuilta ja tuoda rautaromut suoraan toimipisteellemme – löydät toimipisteitä ympäri Suomen.

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja vaivattoman palvelun. Jätä nouto meidän huoleksemme. Pyydä tarjous suurempien erien noudosta jo tänään tai tuo rautaromut suoraan toimipisteellemme!

Miksi tuoda rautaromu Romu Mäelle?

Emme tarjoa vain kierrätyspalvelua – tarjoamme kokonaisvaltaista ammattitaitoa, tinkimätöntä luotettavuutta ja ympäristötietoista toimintaa. Kun valitset Romu Mäen rautaromullesi, saat taatusti parasta palvelua ja varmuuden siitä, että materiaalisi käsitellään oikein ja vastuullisesti.

Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme luotettavuus ja ammattitaito ovat tehneet meistä ensisijaisen valinnan lukuisille yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen.

Eikä ole väliä, onko kyseessä pienenpieni määrä rautaromua vai massiivinen erä – olemme aina valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tuoda metallijätteesi suoraan Tampereen toimipisteellemme, tai voimme sopia suurempien erien noudosta suoraan pihaltasi, tehdasmiljööstäsi tai rakennustyömaaltasi.

Pienempien erien metallinkerääjänä voit kätevästi löytää lähimmän metallinkierrätyspisteemme Romukioskin sivuilta ja tuoda metallijätteesi suoraan toimipisteellemme ympäri Suomen.

Liity Romu Mäen joukkoon ja anna meille rautaromusi ja metallijätteesi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, ja tehdään yhdessä ympäristöstä puhtaampi ja parempi paikka elää!

Kysy meiltä lisää