Messinki ja romumessinki

Etsitkö luotettavaa ja monipuolista romuliikettä? Romuliike Romu Mäki Oy on täyden palvelun romuttamo, joka tarjoaa laadukkaita palveluita romumessingin ja messingin kierrätykseen. Toimintamme kattavat noutopalvelut, ostopalvelut ja vastaanoton – ja olemme ylpeitä tarjoamistamme monipuolisista vaihtoehdoista. Noudamme sovittaessa messingin pois pihaltasi, rakennustyömaaltasi tai teollisuusmiljööstäsi. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin suuria yrityksiä, alasta riippumatta. Tutustu lisää tai ota suoraan yhteyttä!

Messinki ja romumessinki hinta & kilohinta

Messingin ja romumessingin hinta ja kilohinta määräytyy monien tekijöiden perusteella:

Puhdistusaste:
Mitä puhtaampaa messinki on, sitä arvokkaampaa se on. Epäpuhtaudet, kuten rauta, voi alentaa hintaa ja kilohintaa.

Pörssihinnat:
Maailman metallimarkkinoiden hinnat vaikuttavat suuresti messinkin ja romumessingin hintoihin.

Määrä:
Suuremmat määrät voivat nostaa yksikköhintaa. Massiiviset kuormat voivat olla kannattavampia.

Kysyntä ja tarjonta:
Paikallinen ja maailmanlaajuinen kysyntä ja tarjonta vaikuttavat hintoihin.

Haluatko tietää päivän messingin ja romumessingin hinnan? Romu Mäki on täällä auttamassa! Sovittaessa noudamme myös messinkimateriaalit suoraan pihaltasi, työmaaltasi tai tehdasmiljööstäsi. Yksi puhelu, ja homma hoituu vaivattomasti.

Messinkiromu hinta

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

Romumessinki

Nouto Tampereelta, Pirkanmaalta ja ympäri Suomea 

Tarjoamme ammattitaitoista romumessingin ja messingin noutopalvelua Tampereella, Pirkanmaan alueella ja koko Suomessa. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksityisasiakkaan piha vai suuri teollisuustyömaa, olemme valmiita palvelemaan sinua ja noutamaan suuret erät.

Kun sinulla on messinkimateriaalia, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on laaja kokemus noutopalvelusta, ja kalustomme, kuten koura-autot ja vaihtolavat, mahdollistavat nopean sekä tehokkaan noudon. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja vaivattoman palvelun. Jätä nouto meidän huoleksemme – kysy tarjousta suurempien erien noudosta jo tänään!

Romu Mäki Oy – Tuo messinkiromu ja metallijätteet meille

Romu Mäki Oy on ehdottomasti luotettavin valinta metallijätteiden käsittelyssä. Meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tehtävästäsi vaivattomasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

Oli kyseessä sitten pieni messinkiromuerä tai massiivinen teollisuusprojekti, olemme täällä sinua varten. Voit unohtaa huolen – meillä on asiat hallinnassa ja hoidamme homman puolestasi.

Valitsemalla meidät säästät aikaa ja vaivaa. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa meidän huolehtia messinkiromusta ja metallijätteidesi käsittelystä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua ratkaisemaan metallijätteiden ja romumessingin käsittelytarpeesi. Romu Mäki on aina valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse luotettavuus ja ammattitaito – valitse meidät!

Kysy meiltä lisää