Alumiiniromu

Romuliike Romu Mäki Oy on Tampereella sijaitseva monipuolinen täyden palvelun romuttamo, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluu alumiiniromun kierrätys, ostaminen ja vastaanottaminen. Voit tutustua tarkemmin alumiiniromun nouto- ja ostopalveluihimme tai ottaa suoraan yhteyttä, ja tiedustella kilohintaa.

Noudamme suuremmat erät sovittaessa pois pihaltasi, rakennustyömaaltasi tai teollisuusmiljööstäsi. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin suuria yrityksiä, alasta riippumatta.

Alumiinin ja alumiiniromun hinta & kilohinta

Alumiinin kilohinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella ja voi vaihdella ajan ja markkinoiden mukaan. Seuraavat tekijät vaikuttavat yleisesti alumiinin kilohintaan:

 1. Raaka-aineiden hinta:
  Alumiinin valmistuksessa käytetään alumiinioksidia, joka saadaan bauksiitista. Raaka-aineiden hinnanvaihtelut voivat vaikuttaa alumiinin hintaan.
 2. Maailmanmarkkinoiden tarjonta ja kysyntä:
  Alumiinin maailmanmarkkinahinta riippuu tarjonnasta ja kysynnästä. Kysynnän ollessa suurempi kuin tarjonta, alumiinin hinta voi nousta, kun taas ylituotanto voi laskea hintoja.
 3. Kierrätys:
  Kierrätys on merkittävä osa alumiinin toimitusketjua. Kierrätysalumiinin saatavuus ja kysyntä vaikuttavat myös hintaan.
 4. Markkinatrendit ja geopolitiikka:
  Poliittiset tapahtumat, kauppasuhteet ja muut geopolitiikkaan liittyvät tekijät voivat vaikuttaa alumiinin hintaan.

 

Alumiinin hinta voi päivittyä päivittäin tai jopa useammin maailmanmarkkinoiden mukaan. 

Jos olet kiinnostunut alumiinin hinnasta, suosittelemme ottamaan meihin suoraan yhteyttä ja tiedustella kilohintaa. Noudamme sovittaessa myös suuremmat erät ympäri Suomen.

Alumiiniromu

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

Alumiiniromun nouto & hinta

Nouto Tampereelta, Pirkanmaalta ja ympäri Suomea 

Tarjoamme ammattitaitoista alumiinin ja alumiiniromun noutopalvelua Tampereella, Pirkanmaan alueella ja koko Suomessa yrityksille sekä suurille erille. Olipa kyseessä yksityisasiakkaan piha tai suuri teollisuustyömaa, olemme valmiita palvelemaan sinua ja noutamaan suuret erät.

Kun sinulla on alumiinia suuria määriä pihallasi tai teollisuusmiljöössä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meillä on laaja kokemus noutopalvelusta, ja kalustomme, kuten koura-autot ja vaihtolavat, mahdollistavat nopean sekä tehokkaan noudon. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja vaivattoman palvelun. Jätä nouto meidän huoleksemme – kysy tarjousta suurempien erien noudosta jo tänään!

Miksi tuoda alumiiniromu Romu Mäelle?

Tarjoamme enemmän kuin vain kierrätyspalvelun. Tarjoamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja ympäristötietoista toimintaa. Kun tuot alumiinisi meille, voit olla varma siitä, että se käsitellään oikein ja vastuullisesti.

Luotettavuutemme ja ammattitaitomme ovat tehneet meistä ensisijaisen valinnan monille yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Olipa kyseessä pieni määrä alumiinia tai suurempi erä, me olemme valmiina palvelemaan sinua.

Liity joukkoomme ja tuo alumiiniromusi Romu Mäki Oy:lle. Ota meihin yhteyttä tänään, ja tehdään yhdessä ympäristöstä puhtaampi.

Kysy meiltä lisää