Romukupari

Romuliike Romu Mäki Oy on Tampereella sijaitseva monipuolinen täyden palvelun romuttamo, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluu romukuparin kierrätys, noutaminen, ostaminen ja vastaanottaminen. Voit tutustua tarkemmin romukuparin nouto- ja ostopalveluihimme sekä ottaa suoraan yhteyttä, jolloin tarjoamme markkinahintaisen tarjouksen romukuparillesi. Noudamme romukuparin suuremmat erät sovittaessa pois pihaltasi, rakennustyömaaltasi tai teollisuusmiljööstäsi. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin suuria yrityksiä, alasta riippumatta

Romukuparin hinta 

Romukuparin, kuten kaikkien metalliromujen, hinnat vaihtelevat jatkuvasti markkinoiden tarjonnan ja kysynnän mukaan. Romukuparin hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten taloudellinen tilanne, teollisuuden kysyntä, globaalit markkinatilanteet ja raaka-aineiden saatavuus. Jos olet kiinnostunut romukuparin hinnasta, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin. Tarkistamme nykyisen hintatason ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ostaessamme sen sinulta – sovittaessa voimme noutaa suuremmat erät pois!


Suuremmat erät ja päivän hinnan varmistat suoraan soittamalla! 

Romukupari

Olemme sertifioitu yritys

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 Johtamisen-, ISO 14001 Ympäristönhallinnan- sekä ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Noudatamme myös ympäristölainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiasliiton jäsen.

Romukupari nouto Romu Mäki Oy

Nouto Tampereelta, Pirkanmaalta ja ympäri Suomea 

Romukuparin nouto kuuluu palvelukokonaisuuteemme, ja haemme sovittaessa romukuparin suuremmat erät Tampereelta, Pirkanmaan talousalueelta ja vaikka ympäri Suomea. Jos pihallasi, rakennustyömaallasi tai teollisuusalueella on romukuparia, ota rohkeasti suoraan yhteyttä. Noudamme romukuparit alueeltasi ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan. Olipa kyseessä yksityisasiakkaan oma piha-alue, suuri teollisuustyömaa tai sähkö- tai elektroniikka-alan toimija, palvelemme kaikkia.

Meillä on vankka kokemus romukuparin noutopalvelusta. Kalustoomme kuuluvat koura-autot ja vaihtolavat, jotka mahdollistavat suurempien erien nopean ja tehokkaan noudon. Kysy tarjousta noutopalvelusta! 

Tuo romukupari mäelle 

Romukupari on kierrätysprosessi, jossa käytetään kierrätettyä kuparia uuden kuparituotannon raaka-aineena. Kupari on yksi maailman tärkeimmistä metalleista, ja sen monipuolinen käyttö johtuu erinomaisesta sähkön ja lämmön johtamiskyvystään. Kuparia hyödynnetään laajasti eri teollisuudenaloilla, kuten sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, rakennus- ja putkistoteollisuudessa sekä kuluttajatuotteissa.

Romukupari syntyy käytöstä poistetuista kuparituotteista, kuten johdoista, kaapeleista, putkista, sähkölaitteista ja vanhoista kupariseoksista. Romukuparin kierrätys on äärimmäisen tärkeää, sillä se auttaa vähentämään tarvetta uuden kuparin louhintaa ja säästämään arvokkaita luonnonvaroja.

Säästä luontoa ja ole osa kestävää kehitystä

Romukuparin kierrätys on olennainen osa kiertotaloutta ja auttaa vähentämään luonnonvarojen ehtymistä sekä ympäristön kuormitusta. Me täällä Romu Mäellä leikkaamme, lajittelemme ja puhdistamme romukuparin. Tuomalla romukuparin meille, teet ympäristöystävällisen teon ja edistät kestävää kehitystä. Ota yhteyttä tai tuo romukupari suoraan romuttamollemme – tarjoamme kilpailukyisen markkinahinnan!

Kysy meiltä lisää